Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВСтанислав Анастасов, новият зам.-предс на ДПС коментира по

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВСтанислав Анастасов, новият зам.-предс на ДПС коментира по
Коментари Харесай

Станислав Анастасов: Колкото по-дълго стои това правителство, толкова повече са щетите за държавата

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

Станислав Анастасов, новият зам.-предс на Движение за права и свободи разяснява по БТВ готовността или неналичието на подготвеност за идните избори:

" Движение за права и свободи е подготвена за избори. Важно е по какъв начин да гаратриме живота и здравето на нашите гласоподаватели. Ние направихме ясната оценка, че колкото по-дълго стои това държавно управление, толкоз повече са вредите за страната. Липсва метод за промени, модел на ръководство и всяка една система  е в стрес като здравната, обществената, икономическата...

Първите ограничения първоначално бяха съответни, тогава бяхме с положителни индикатори, само че по-късно България стана преди всичко по смъртност. По-висша полезност от човешкия живот няма и страната трябваше да направи всичко належащо. Трябваше да има съответни обезщетения. Липсваше нещо, което да покрива няколко бранша. 

Бизнеса и жителите желаеха ясна прогноза - по кое време ще има локдаун, какви ограничения ще има, по кое време ще ги има, тези работи мъчно се дефинират, ограниченията са отговорност на държавното управление. Не по бюрократичен ред, а с експедитивност. Имаше жители без приходи, цели фамилии останаха без работа, тъй като са били в един бранш, сега наши български съграждани се връщат, тъй като нямат работа на открито, това ще сложи под стрес и обществената система, а виждаме какъв брой тя е подготвена. Вместо да се вземат ограничения, това държавно управление стои напук, с цел да остане още някой различен месец. "  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР